Uw boekhouder voor de aangifte van de omzetbelasting de aangifte van de inkomstenbelasting jaarrekeningen begeleiding & consultancy de controle van uw boekhouding de administratie

OQ BA wil zijn doelen bereiken door een hechte band te creëren met haar relaties. Het hoeft niet altijd om geld te gaan! De relaties kunnen altijd direct contact opnemen voor advies. OQ BA wil graag dat haar afnemers succesvol zijn in hun bedrijfsvoering. Hierdoor biedt het bedrijf ook verschillende diensten aan.


Over OQ Business Administration

OQ Business Administration is een jong bedrijf dat is opgericht door twee broers. Beide broers willen de onduidelijkheid bij ondernemers en de gat tussen de ondernemer en de boekhouder verkleinen. Veel ondernemers weten niet wat hun boekhouder precies doet of ze vinden dat de boekhouding makkelijk is en besluiten dit zelf te doen. Bij veel van deze starters gaat het goed, maar bij een aantal gaat het ook goed fout. Deze krijgen te maken met onnodige aanslagen van de belastingdienst.

OQ BA is opgericht om deze ondernemers te begeleiden en ondersteuning te bieden in hun financiële administratie. Dit geeft de ondernemers de mogelijkheid om zich te focussen op hun core business.

Al het personeel van OQ BA is hoog opgeleid en hebben naast de boekhouding ook kennis over andere aspecten van bedrijfsvoering. Dit geeft het bedrijf de mogelijkheid om starters op de juiste manier te begeleiden en te ondersteunen tot succes van hun start up.


Om u beter van dienst te kunnen zijn hebben we ook een aantal aantrekkelijke pakketten voor u samengesteld.