Bekijk hier onze diensten


Ondernemers hebben de mogelijkheid om de gehele administratie uit te besteden. Dit houdt in dat u alle facturen en bonnetjes naar ons zult sturen. Vervolgens zullen wij alles voor u netjes organiseren. Kortom dit betreft complete verwerking van de administratie.

Btw staat voor 'belasting toegevoegde waarde'. Het is een afkorting voor de belasting die u betaalt over de gemaakte omzet, of te wel omzetbelasting. De btw die u als ondernemer verschuldigd bent aan de Belastingdienst, betaalt u per maand, kwartaal of jaar. Hoe vaak u precies aangifte moet doen, staat in de brief die u na uw inschrijving in het Handelsregister ontvangt van de Belastingdienst. In de meeste gevallen doen ondernemers per kwartaal aangifte voor de btw.

Inkomstenbelasting is de belasting die wordt geheven van personen in Nederland. Het inkomstenbelastingtarief is progressief, dat wil zeggen naarmate u meer verdient, betaalt u in verhouding meer belasting. Wel zijn er verschillende aftrekposten voor ondernemers om de belastbare winst te verminderen waardoor u minder belasting betaald.

Een jaarrekening is een overzicht van de financiële situatie van een onderneming van het afgelopen boekjaar. Een jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting op beide.

Ondernemers die pas starten met hun bedrijf, stuiten op veel vragen. Wij zullen deze starters begeleiden en ondersteunen bij het start van hun onderneming.

Er zijn ook ondernemers die ervoor kiezen om een eigen boekhouding te voeren. Deze ondernemers kunnen bij ons aankloppen om hun boekhouding te laten controleren en eventuele belasting aangiftes te doen.